Gastvrije Awardshow 27 maart 2017

Vluchtelingenwerk Vlaanderen en de partners van de campagne Gastvrije Gemeente nodigen je van harte uit op de uitreikingen van de Gastvrije Awards op maandag 27 maart in het Vlaams Parlement. Kom genieten van een inspiratievolle avond in het teken van gastvrijheid.

Je kan je helaas niet meer inschrijven voor de Awardshow. Als je geen plaatsje hebt, hou dan onze website in de gaten. We kondigen hier de winnaars aan.

Een initiatief per categorie (gemeente, jeugdwerk, verenigingen, individuen, kunst en erfgoed, bedrijven, scholen) krijgt een prijs toebedeeld, gekozen door een deskundige jury onder leiding van Karen Moeskops, directeur van Red Star Line Museum. Er wordt ook een publieksprijs gegeven aan het initiatief met het meeste stemmen. Daarvoor kun je tot op de dag vóór de awardshow hier stemmen.

bekijk hier de genomineerden voor de juryprijzen

• 19.30 uur: Welkomstdrankje met muziek van Refugees For Refugees
  • 20.00 uur: Uitreikingen juryprijzen en publieksprijs door jury en presentatie door actrice Karien De Ruysscher
  • Muzikale intermezzo’s van Wannes Cappelle, zanger van Het Zesde Metaal en toespraken van de voorzitter van het parlement Jan Peumans en journalist Majd Khalifeh.
  • 21.30 uur: Receptie met hapjes en muziek van Refugees For Refugees

Vlaams Parlement (De Schelp)
Leuvenseweg 86

• Metro2 min. stappen van haltes Madou of Kunst-Wet