Begeleiding, advies, werkaanbieding en dentale hulp aan mensen.

Begeleiding, advies, werkaanbieding en dentale hulp aan mensen.

Tirions Dental - Aarschot (Vl. Br.)

Dit initiatief werd ingediend in 2014 en hoort bij een vorige campagne. De initiatieven van de huidige campagne vind je hier.

Als kleine zelfstandige probeer ik ook mijn steentje bij te dragen bij het ontvangen en helpen van niet-belgen.
Zo heb ik de voorbije drie jaar, tijdens mijn opleiding van prothesist, drie jaar lang kosteloos deze mensen voorzien van tandprothesen. In Antwerpen ontving ik deze mensen tijdens mijn opleiding en deed ik de verzorging van hun tanden en bood ik hen een oplossing voor hun tandproblemen. Deze materialen en werkuren deed ik volledig kostenloos.
Op mijn bedrijf zelf heb ik ook twee mensen van Albanië werken. Deze help ik met hun integratie en het invullen van de nodige formulieren die je steeds in België moet invullen. Ook het uitleggen van de werking van het "systeem" in België vraagt regelmatig wat tijd.

Momenteel ben ik bezig met het opvolgen van de problemen in Hongarije. Daar in Hongarije momenteel een zware economische crisis is, zijn ook deze mensen op zoek naar hulp, op zoek naar een uitweg. Er zijn vele mensen werkloos en ten einde raad.

Daar er momenteel meerdere mensen van verschillende geboortelanden bij ons aan het werk zijn, zou ik de financiele bijdrage gebruiken om de ontmoetingsruimte aangenamer aan te kleden. Zo kunnen ze zich beter thuis voelen en meer in gesprek gaan met elkaar. Een multicultureel team dat ervaringen kan uitwisselen en kan ervaren dat we allemaal kunnen samenwerken aan een betere toekomst.

alle initiatieven uit 2014 (168)