Everybody loves music

Everybody loves music

Europasalama vzw - Sint-Jans-Molenbeek (Bru.)

Het project heeft als doel om muziek, dialoog en interculturaliteit te bezorgen in de wijk (in de straten van Brussel) met nieuwkomers te organiseren.

Het zijn een reeks activiteiten voor mensen die liefde voor muziek alsook de leefwereld willen herontdekken, natuurlijk worden, zelfvertrouwen winnen en correct communiceren met andere.

De muzikanten zijn professionele en daarnaast ook onze vrijwilligers en nieuwkomers die engageren. Tussen Maart en Juli 2017 zullen er 2x per maand in elke wijk deze activiteit doorgaan. Afrikaanse en hedendaagse muziek, theater, dialoogmomenten komen aan bod. Mensen kunnen spontaan deelnemen aan deze sessies mits ook zonder enige vergoeding.

Eveneens wil Europasalama publiek betrekken die verschillende gevoelens hebben, onbekendheid tegenover de nieuwkomers en vluchtelingen, aanleveren van harmonieus te leven met de omgeving, het ombuigen van onrechtgevoelens en frustraties in een positieve deelnamen aan de maatschappij en stimuleren.

De leefwereld doen herontdekken, natuurlijk worden, zelfvertrouwen winnen en correct communiceren met anderen. Het project zal ook diverse publiek met culturele interesse een kans geven om in contact te komen met onbekend publiek die reeds enkele ervaringen hebben met culturele exposities als voorbeeldfiguren en later samen culturele activiteiten te ondernemen.

dit initiatief contacteren

alle initiatieven uit 2016-2017 (457)