interactieve workshops ism vluchtelingen

interactieve workshops ism vluchtelingen

Bibliotheek Geel - Geel (Antw.)

Dit initiatief werd ingediend in 2014 en hoort bij een vorige campagne. De initiatieven van de huidige campagne vind je hier.

Op woensdag 26/03 organiseren we een ganse dag in het teken van vluchtelingen en diversiteit.

'WORD VLIEGERAAR VOOR 1 DAG MET SAM VAN AFGHANISTAN''
Kinderen vanaf 8 j kunnen van 14-15u hun eigen gevechtsvliegtuig komen maken onder begeleiding van Sam van Afghanistan, op het grasplein van onze bibliotheek. Link: de Vliegeraar van Khaled Hosseini en de dvd The Kite Runner.
'HENNA HANDSCHILDEREN'
Henna wordt gebruikt om vingertoppen, handruggen, handpalmen en soms ook voeten te versieren. Men noemt dit ‘Mhendi’. In de tekeningen komen de typische Indische motieven zoals de zon, de maan, bloem -en vruchtmotieven. De bedoeling is zich mooi te maken en de god Laksmi gunstig te stemmen.
Kom op woensdag 26/03 naar de bibliotheek tussen 14u en 14u30 en laat je mooi maken door Kathrine!
'AFRIKAANSE VLECHTJES IN JE HAREN'
Heb je altijd al gedroomd van Afrikaanse vlechtjes in je haren, dan maakt Joyce deze droom voor jou waar op woensdag 26/03 van 14u30-15u30.
Voor alle kinderen vanaf 4 jaar,in het kinderatelier van de bibliotheek.
'INITIATIE DJEMBÉ'
Laat je meenemen door de ritmes van de afrikaanse djembé en leer de beginselen ervan zelf! Ben je ouder dan 6 jaar en hou je van muziek maken, kom dan zeker op woensdag 26/03 van 15-16u naar het grasplein van de bibliotheek en leef je helemaal uit! Beperkte plaatsen!
'IRAANSE HAPJES'
Op woensdag 26/03, tussen 14-16u, worden alle deelnemers van de workshops ism vluchtelingen getrakteerd op een zalig hapje, gemaakt door Minoo van Iran. Ook de andere bibgebruikers kunnen er nog van genieten zolang de voorraad strekt!

http://bibliotheek.geel.be

alle initiatieven uit 2014 (168)