Mixed Up

Mixed Up

CMGJ ism Gemeentebestuur Overpelt, Chiro Clara en Sooj en het Valkenhof - Overpelt (Limb.)

Dit initiatief werd ingediend in 2013 en hoort bij een vorige campagne. De initiatieven van de huidige campagne vind je hier.

Mixed Up is een samenwerkingsinitiatief tussen Chiro Clara en Sooj; de kinderen van wijkwerking FABuleus in Overpelt-Fabriek én de kinderen van het asielcentrum Valkenhof. Bedoeling van deze samenwerking is om elkaar beter te leren kennen. Het project werd uitgewerkt door het gemeentebestuur en het CMGJ, dat al enkele jaren de wijkwerking FABuleus in Overpelt-Fabriek organiseert. ‘Mixed-Up’ krijgt ook financiële ondersteuning van ‘Een hart voor Limburg’.

Werken aan toegankelijkheid betekent voor ons samenwerken, elkaar beter leren kennen en uitwisseling. ‘Mixed-Up’ zorgt ervoor dat drie werelden wat dichter bij elkaar kunnen komen. Met deze doelstelling in het achterhoofd verkregen we van het streekfonds 'een hart voor Limburg' subsidies. Deze middelen werden voornamelijk gebruikt voor de aankoop van spel- en knutselmateriaal.” Herbruikbare spullen werden na ‘Mixed-Up’ opgenomen in de gemeentelijke speelkoffers, zodat ook achteraf Overpeltse jeugdverenigingen volop kunnen genieten van alle speelmaterialen.